Abonnement på personligt armbånd

​Her har du mulighed for at oprette et abonnement på dit medlemskab til Idræt i dagtimernes personlige armbånd. Armbåndet giver både adgang til træningscenteret hver dag hele dagen inkl. weekend, men også til de fleste af Idræt i dagtimernes andre aktiviteter. Abonnementet og det personlige armbånd er bindende og gyldigt minimum indtil den 31. august. Bemærk du skal selv opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker det forlænget derefter.

Hvis du ikke i forvejen er medlem af Idræt i dagtimerne, skal du inden du opretter dit abonnement oprettes som medlem. Dette gøres ved at klikke på "Tilmeld" herunder. Herefter oprettes abonnementet ved at vælge "Personligt armbånd"

Vær opmærksom på, at du ved valg af abonnement tilmelder dit Dankort. I den forbindelse står der 0 kr. ved tilmeldingen. Herefter trækkes der løbende 150 kr. hver måned i abonnements løbetid. Første gang trækkes der dog kr. 250,- da der er kr. 100,- i depositum for armbåndet.

Motion for kræftramte​

​Her har du mulighed for at oprette et abonnement på dit medlemskab til Idræt i dagtimernes personlige armbånd for medlemmer tilknyttet motion for kræftramte. Armbåndet giver både adgang til træningscenteret hver dag hele dagen inkl. weekend, men også til de fleste af Idræt i dagtimernes andre aktiviteter. Abonnementet og det personlige armbånd er bindende og gyldigt minimum indtil den 31. august. Bemærk du skal selv opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker det forlænget derefter.

Hvis du ikke i forvejen er medlem af Idræt i dagtimerne, skal du inden du opretter dit abonnement oprettes som medlem. Dette gøres ved at klikke på "Tilmeld" herunder. Herefter oprettes abonnementet ved at vælge "Personligt armbånd"

Vær opmærksom på, at du ved valg af abonnement tilmelder dit Dankort. I den forbindelse står der 0 kr. ved tilmeldingen. Herefter trækkes der løbende 115 kr. hver måned i abonnements løbetid. Første gang trækkes der dog kr. 215,- da der er kr. 100,- i depositum for armbåndet.

Ændringer i programmet

​Aflysninger:

Ændringer​:

Juni og august:

Åbningstider:

Mandag og torsdag: Lukket

Tirsdag, onsdag og fredag: kl. 9.00 - 14.00

Juli: Lukket​

Juni og august: Yoga er fremover kl. 12.00 - 13.00 i Hannerup

Info

Pris pr. måned 100 kr. i juni og august samt 150 kr. pr. måned i sept. - maj

​Hent et skema til træningscenteret eller hent inspiration til mange forskellige øvelser her.

​Der sælges store og små træningselastikker, redondobolde og yogablokke på kontoret. Læs mere her.

​Personligt armbånd til træningscenteret: 

Pris 1. juni 2018 til 31. aug. 2018 

kr. 450,- + kr. 100,- i depositum

Ugens aktiviteter

Du kan se mere om ugens aktiviteter ved at tilgå programoversigten her.

​Tlf: 75 93 16 21

​Mob: 21 25 16 17

​E-mail: iid@iid7000.dk

​​CVR: 19476146

​​Daglig leder Tony Brazil

​E-mail: tb@iid7000.dk

Åbent: man-fre kl. 9-14