Har du spørgsmål? Ring idag på
75 93 16 21

Opdatering vedr. Corona-stramninger hos Idræt i dagtimerne

Opdatering vedr. Corona-stramninger hos Idræt i dagtimerne

Som du nok er blevet bekendt med, så er der endnu en gang kommet stramninger af Corona-rstriktionerne, som betyder, at alle aktiviteter lukker ned fra fredag den 11. december kl. 16 foreløbig indtil den 3. januar. Vi planlægger derfor fortsat at kunne starte op igen mandag den 4. januar.

Ffra mandag den 26. oktober, trådt en række yderligere stramninger i kraft for at begrænse spredningen af Covid-19. Disse er blevet forlænget tiol den 13. december. Modsat situationen i foråret betyder det dog ikke en komplet nedlukning af Idræt i dagtimernes aktiviteter, men en markant reducering af vores aktivitetsudbud, så vi kan overholde de restriktioner, som kan læses i nedenstånde fra Kulturministeriet:

https://kum.dk/aktuelt/covid-19/kulturlivet-under-covid-19

Som det fremgår af retningslinjerne, så må vi de kommende fire uger ikke gennemføre holdaktiviteter, der overstiger et samlet deltagerantal på 10 personer. Herudover skal der fra torsdag den 29. oktober bæres mundbind i Fredericia Idrætscenter – både til og fra en given aktivitet, men også til og fra møder hos Idræt i dagtimerne eller andetsteds i centeret. Herudover vil det i de kommende fire uger heller ikke være muligt at få en kop kaffe efter en given aktivitet.

Ovenstående har dermed en stor betydning for gennemførslen af de fleste af vores aktiviteter, idet de overstiger maximumantallet. Derfor vil alle hold, som ikke er nævnt i nedenstående punkter være aflyst fra den 26. oktober og fire uger frem. Dog er der nogle aktiviteter, som vi kan fastholde:

1. Fitnesscenteret. Så længe at vi ikke har hold på over ti personer i fitnesscenteret, så kan denne aktivitet fortsat benyttes i overensstemmelse med kravene om afstand og afspritning. Der skal ikke bæres mundbind i centeret, men derimod til og fra centeret. Dermed kan brugere med personligt armbånd til centeret fortsat benytte deres medlemskab. Og herudover vil det stadig være muligt for os at udlåne armbånd i vores åbningstid mellem kl. 9 og 14 i hverdagene.

2. I forlængelse af ovenstående kan vores to Neurotræningshold også gennemføres, da de er maximalt otte deltagere på disse hold, som afvikles mandag og onsdag kl. 13, hvor der i forvejen ikke er mange i træningscenteret.

3. Under samme forudsætninger som ovenstående kan også holdet i Sundhedshuset kunne gennemføres, da de også her er under ti tilmeldte.

4. Svømning. Vi kan også gennemføre Svømning i vores program, da det ligesom fitnesscenteret indgår som enkeltmandsaktivitet og ikke et hold.

5. Intervalgang. Her kan der ved brug af ekstra instruktører gås i flere grupper a ti personer. Mødested er ved den Historiske Miniby.

6. Lær at tackle. Vi er halvvejs med kurset Lær at tackle Angst og depression. Og da der er under ti deltagere på kurset, så vil det også kunne gennemføres.

7. Bevæg dig glad. Der er i øjeblikket gåmakkerskaber og udehold under opstart, hvor der vil være under ti personer samlet.

 

Udover ovenstående, så er der fire aktiviteter, som kan gennemføres, da myndighederne anskuer det således, at en specifik bane vedrører en specifik forsamling. 

8. Bowling. Denne aktivitet er inddelt banevis, hvorfor forsamlingerne ikke overstiger 10 personer.

9. Kegler. Som ved bowling kan der også her laves en tydelig inddeling på de respektive baner.

10. Badminton og bordtennis. Her kan der potentielt aftales hvem, der spiller på hvilke baner, hvorfor forsamlingen ikke overstiger 10 personer.

 

Stramningerne betyder også endnu en gang står i en situation, hvor nogle medlemmer har betalt forud for aktiviteter, som de ikke kan komme afsted til. Det være sig vandgymnaster, udøvere af Callanetics, Dansefitness m.fl. Her skal vi i de kommende dage nok tage kontakt jer hver især. Jeg håber dog, at I vil væbne jer med tålmodighed.

Fra mandag den 23. november vil flere af vores holdaktiviteter starte op i IP Schmidt gården, Vendersgade 4, 7000 Fredericia. Vær dog opmærksom på, at deltagelse på disse hold kræver tilmelding, som til gås her.

Idræt i dagtimernes kontor i Fredericia Idrætscenter vil fortsat være åbent i hverdagene kl. 9-14, og vi kan også kontaktes på iid@iid7000.dk eller tlf .75931621.

 

Pas godt på jeg selv derude.

Med mange venlige hilsner fra

Tony Brazil, daglig leder af Idræt i dagtimerne

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Bliv kontaktet

​Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Telefon: +45 75 93 16 21
Telefon: +45 21 25 16 17
iid@iid7000.dk
CVR: 19476146