Har du spørgsmål? Ring idag på
75 93 16 21

Qi-gon

Qi-gon starter op d. 3/2 kl. 11-12 i ficness-sal 1

Lidt om mig: 

Mit navn er Gimel, jeg er 33 år. Jeg har de sidste 3 år arbejdet som analyse og forsknings-laborant for bla. Royal Unibrew og Statens Serum Institut, men har valgt at tage en drastisk drejning I livet, fordi noget trak mig i en anden retning, jeg har valgt at følge hjertet og udforske hvad dette var og hvad det kunne bringe med sig. 

Starten på dette nye kapitel blev at studere filosofi og psykoterapi, en uddannelse som coach indenfor Neurolingvistisk-Programering (NLP), Qi-Gon instruktør, meditationsinstruktør og en dannelsesrejse til Sydamerika I 6 måneder.  

Denne indre gnist har nu ført mig til jer. 

 

Qi-Gon efter Biyunmetoden: 

I juni 2018 tog jeg et grundkursus i en medicinsk afgrening af Qi-gon kaldet Biyun. Qi-gon kan groft oversættes til bevægelsesmeditation. Bevægelserne styrker diverse kropsdele, som er mest udsat for at blive svækket, slidt eller skadet, samtidigt sænker bevægelserne for den mentale aktivitet og bringer hele kroppen i afslappet balance. Ved at løbence anvende den genskabte mentale kapacitet og bringe fokus på de enkelte kropsdele der ternes, styrkes kroppen, denne intense fokus kan have en healende effekt på krop og sjæl. 

 

Kontraindikationer ved træning af Qi Gong efter Biyunmetoden:  

Har du en cancer sygdom, må du ikke træne så længe du er i akut behandling med operation, kemo­ og/eller strålebehandling Ved graviditet, træn gerne indtil 12. uge og igen 1 måned efter fødslen Efter større operationer i de indre organer skal du vente med at træne til efter 3 måneder – rådfør dig med din læge Ved mindre operationer må du træne lige så snart det berørte område er lægt (det styrker helingsprocessen) Træn ikke Qi Gong hvis du har ægte epilepsi – gælder ikke den epilepsi som kan opstå som følge af trafikuheld, tumorer m.m. Træn ikke Qi Gong hvis du har en psykisk sygdom som f.eks. skizofreni 

 

For mere information om Qi-gon og Biyunmetoden, kan jeg henvise til min tidligere instruktørs hjemmeside: 

https://qigongkurser.dk/serier/grundtraening-jichu-gong/ 

 

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Bliv kontaktet

​Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Telefon: +45 75 93 16 21
Telefon: +45 21 25 16 17
iid@iid7000.dk
CVR: 19476146