Har du spørgsmål? Ring idag på
75 93 16 21

Info

Pris pr. måned 120 kr. i juni og august samt 160 kr. pr. måned i sept. - maj

​​Hent et skema til træningscenteret eller hent inspiration til mange forskellige øvelser her.

​​Der sælges store og små træningselastikker, redondobolde og yogablokke på kontoret. Læs mere her.

​​Personligt armbånd til træningscenteret:

Pris 1. sep. 2019 til 31. aug. 2020
kr. 1.920,- + kr. 100,- i depositum

Armbåndet kan også betales med abonnement til 175 kr. pr. måned

Vigtig information

Test

Step One - Banner

Step One er et samarbejde mellem Jobcenter Fredericia og Idræt i dagtimerne, der har til hensigt at skabe motivation, netværk og tættere kontakt til arbejdsmarkedet gennem Idræt i dagtimerne. Til at understøtte ​dette er der ansat en medarbejder, Lise Villefrance, i 17 timer pr. uge. Lises opgave er i den forbindelse at skabe trygge rammer for den enkelte deltager, til at komme i gang hos Idræt i dagtimerne, for herigennem også at øge motivationen hos den enkelte deltager. For at kunne starte hos Step One skal den enkelte deltagers sagsbehandler lave en henvisning til Step One.

Opstarts– og evaluerende møde

​Om mandagen kl. 10.00 og ca. en time frem er der opstartsmøde for nye henviste deltagere til Step One.

Mødested er i Café FIC ved Fredericia Idrætscenters hovedindgang.

Til opstartsmødet vil der deltage op til 5 personer, og der vil blive givet information om hvad Step One er, og hvilke aktiviteter man har mulighed for at deltage i.

Mod afslutningen af et forløb vil der være mulighed for et kort evaluerende møde, som aftales individuelt.

Mulighed for en afklarende samtale

Hvis der er behov for det, så tilbydes der en afklarende samtale, hvor man vil få en præsentation af de forskellige aktiviteter, der benyttes ved Idræt i dagtimerne, så valget af aktiviteter er afstemt efter den enkeltes ønsker og behov.

Fælleshold hos Step One

​Hver mandag kl. 11-12.30 er der som Step One deltager mulighed for at deltage på et fælleshold, som varetages af Lise. Her arbejder man med sig selv og sin motivation gennem forskellige aktiviteter -  primært i området omkring Fredericia Idrætscenter. Som en del af aktiviteterne arbejdes der også med refleksionsøvelser og fællesskabet på holdet. I den forbindelse er der hver gang kaffe på kanden, når der den sidste halve time afvikles 3. halvleg, som en aktiv del af fællesholdet.

​Det vigtigste

Det vigtigste er at komme i gang... Man skal kun medbringe egnet tøj og skiftesko. Og husk at det er idræt FOR ALLE – altså også FOR DIG!

Idræt i dagtimerne er stedet, hvor hyggeligt samvær og motion forenes, og hvor unge og ældre mødes. Dette kan også foregå gennem denne tilhørende Facebookgruppe, www.facebook.com/groups/270127363324377/ . Denne gruppe har til formål at hjælpe vores medlemmer med at finde en makker til fx badminton, træningscenteret eller noget helt tredje...

Der vil til de fleste aktiviteter være en instruktør eller hjælper til stede, som kan hjælpe med råd, vejledning og igangsætning.

​For mere information

Læs mere om Idræt i dagtimerne på vores hjemmeside, www.iidfredericia.dk, eller på Facebook, www.facebook.com/Idr%C3%A6t-i-Dagtimerne-120556211382365/. Hvis du ønsker mere viden om de enkelte aktiviteter hos Idræt i dagtimerne, så se her.

Lise Villefrance

For spørgsmål så kontakt venligst:
Lise Villefrance på tlf. 24 76 74 76
eller lv@iid7000.dk.​

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Bliv kontaktet

​Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Telefon: +45 75 93 16 21
Telefon: +45 21 25 16 17
iid@iid7000.dk
CVR: 19476146