Har du spørgsmål? Ring i dag på

75 93 16 21

FUI - Fredericias Unikke Idrætsforening
​- for dig, der har brug for en hjælpende hånd ind i foreningslivet og aktivitets-fællesskabet, eller for dig, der er psykisk sårbar eller føler dig ensom i hverdagen

​Har du gode idéer, ønsker eller spørgsmål til idrætsforeningen og aktiviteter, kan du kontakte idrætskoordinator Jane Thomsen Løvetofte på:

Tlf. 20205591 / Email: jl@iid7000.dk / Facebook: Idrætskoordinator Jane Thomsen


​​fui_logo_utxt_high_screen01


Et tilbud til dig, der har brug for lidt ekstra

Idræt er andet end konkurrence - Idræt er først og fremmest samvær​ med andre mennesker.
​FUI giver dig en hjælpende hånd ind i fællesskabet og idrætsforeningslivet, særligt hvis du har det lidt svært eller har brug for ekstra tryghed og støtte.

I FUI er der plads til alle og vi prioriterer fleksibilitet, hensyntagende adfærd, tillid samt kammeratskab.
​Aktiviteterne i idrætsforeningen er særligt for dig, der kæmper med psykisk sårbarhed, overvægt eller ensomhed tæt inde på livet.
​Vi tilbyder dig et trygt miljø, hvor der er mulighed for tilpasset støtte og en håndsrækning ind i fællesskabet og idrætsforeningslivet.
​Vi har stor fokus på sjov bevægelse, samvær og "3. halvleg".
​Går du rundt og har gode ideer til nye aktiviteter, så lytter vi gerne.
​Synes du, at det kunne være spændende at med i udviklingen og driften af vores unikke idrætsforening, kan du få medindflydelse og medbestemmelse. 

Har du brug for en kontaktperson/støtteperson eller måske en træningshjælper eller noget midt imellem, hvor du stadig kan være i et frirum, og hvor der er plads til at være sårbar, vil Jane Thomsen Løvetofte gerne kontakte dig via opkald, sms eller på Facebook og aftale nærmere med dig.

Føler du dig psykisk sårbar eller ensom i hverdagen og har et ønske om at være mere aktiv, så er Fredericias Unikke Idrætsforening lige noget for dig. 

BADMINTON - aktivitetsfællesskab med sving i!

Hver tirsdag kl. 15.45-16.45 spiller vi både bordtennis og badminton i hal 5 i Fredericia Idrætscenter. Vi afslutter altid med kaffehygge og 3. halvleg.

FODBOLD -  med masser af sjov og sved på panden
​Fodbold er hver onsdag kl. 14.30-16.00 i hal 5, Fredericia Idrætscenter. Vi træner op til at deltage i OMBOLD-turneringer rundt omkring i Danmark i løbet af året. Du kan også bare deltage for fællesskabets skyld og for at svede og have det sjovt med andre.

FITNESS - mulighed for træning med tryghed, vejledning og god service
​Vi har fået adgang til træningscentret i FICNESS i Fredericia Idrætscenter alle dage kl. 9.00-14.00. Hver tirsdag kl. 11.00-13.00 vil Jane være til rådighed. Hun er enten at finde i træningscenteret eller på kontoret. Synes du at det kan være svært at komme afsted alene, kan vi tilbyde dig en træningsmakker. Mød op og meld dig til på Idræt i dagtimernes kontor eller kontakt Jane på telefon, sms eller Facebook, hvis du er interesseret i at komme i gang med at træne i sikre, sjove og trygge rammer i FUI.

GÅTUR - hygge i den friske luft langs Fredericia by
​Hver torsdag kl. 14.00-ca. 15.00 mødes vi på indre Ringvej 205, Skanseparken og går en tur på ca. 30-60 minutter afhængig af de fremmødte. 


Volleyball

Mandag og torsdag kl. 14.00-15.30 i hal 6. Kom til et hyggeligt spil, hvor det er sjovt og underholdende fra start. Få sved på panden og motion samtidig med at du har det sjovt med andre.  

Floorball
​Floorball byder på masser af sammenhold, teknik og tempo. Her kommer pulsen op mens du har det sjovt. Kender du ikke til floorball - lad dig ikke skræmme. Floorball er simpelt og med få regler. Det er en sport, som er hurtig at lære og minder meget om hockey - derfor kan du hurtigt komme i gang med at spille. Der vil altid være en instruktør eller en frivillig til stede til at guide dig.

Vi spiller floorball hver torsdag kl. 15.30-16.45 i hal 5, Fredericia idrætscenter.

"3. halvleg"

Efter sidste aktivitet hver dag mødes vi enten på kontoret eller i en af hallerne, hvor vi kan nyde fællesskabet med kaffe og the. 

FUI - Foreningens formål

FUI - Fredericias Unikke Idrætsforenings formål er at tilbyde idrætsaktiviteter for psykisk sårbare (15+) i Fredericias kommune og omegn. Vi tilbyder vores medlemmer følelsen af sundhed og velvære, både psykisk og fysisk gennem aktiviteter og samvær. Vores formål at også at skabe et socialt og trygt miljø med plads til forskelligheder.

Hvorfor en forening og holdsport?
Idrætsforening kan være med til at skabe bedre trivsel - netop fordi sport og foreningslivet giver dig gode oplevelser, det styrker dit selvværd og kan give venskaber for livet.
​Idrætslivet kan blive dit frirum, hvor du styrker din sundhed og nyder fællesskabet.
​I FUI rummer vi forståelse for dine peronlige udfordringer og hjælper dig trygt ind i fællesskabet og et aktivt foreningsliv. 

Holdspil holder dig i gang!
Oplever du at være udfordret på deltagelse i fællesskab eller være fysisk aktiv?
​Det kan være rigtig svært at komme ud og være aktiv og ofte kan vores undskyldninger komme i vejen for os. Holdsport holder os motiveret, ikke kun for at dyrke sport, men for at se vores holdkammerater på samme tid. ​Det giver en ansvarsfølelse i form af, at man ikke vil skuffe sine holdkammerater, hvilket kan være med til at gøre det nemmere at komme ud af døren.
​Holdsport giver sociale færdigheder og giver dig følelsen af sammenhold.

Du vil opleve, at sammenholdet og venskaberne vokser på holdet. Den mentale sundhed er altså i højsædet, når man dyrker holdsport.
​Holdsport er altså en virkelig god træningsform for dig, som har svært ved at holde dig motiveret med individuel træning. Sammen kan vi udfordre hinanden, vi kan motivere hinanden - sammen er vi stærkere!

Pris og betaling

Det er gratis at prøve aktiviteterne af første gang. Derefter kan du deltage på månedsbasis for 120,- (uden binding), personligt armbånd 150,-  eller via klippekort med 6 klip til 70,-. Så betaler du i princippet efter, hvor aktiv du er. Du kan også veksle mellem de to løsninger i perioder.
​Hvert år betales foreningens årlige kontingent på 100,- (sæsonen 2023-2024)

Tilmelding og betaling
​Tilmelding og betaling kan foretages hos idrætskoordinator Jane Thomsen eller på vores kontor hos Idræt i dagtimerne i Fredericias Idrætscenter eller på mobilepay nr. 280068, hvor du i kommentarfeltet angiver "FUI".

Transport, ønsker, spørgsmål
Ved ønsker om transport, en til en møde med Jane eller har du andet på hjertet kontakt da idrætskoordinator Jane Thomsen Løvetofte på nedenstående:

Facebook-ven: Idrætskoordinator Jane Thomsen
​Facebook-side: Fredericias Unikke Idrætsforening (FUI)
​Tlf: 20205591 (både sms og opkald)
​Email: jl@iid7000.dk

DET VIGTIGSTE
Det vigtigste er at komme i gang. Du skal medbringe egnet tøj og eventuel skiftesko.
FUI er stedet, hvor hyggeligt samvær og idræt forenes og hvor unge (15+) og ældre mødes.
​Der vil til aktiviteterne være en instruktør eller frivillig til stede, som kan hjælpe med råd, vejledning og igangsætning.

HUSK at det er idræt FOR ALLE - altså også FOR DIG 

Hvad skal vores næste aktivitet være? Kom med dit bud og dine ønsker!

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

FUI - FREDERICIAs UNIKKE IDRÆTSFORENING VANDT I 2022 "ÅRETS FORENING"​ i DGI Sydøstjylland

​"I DGI Sydøstjylland var der ikke tvivl om, at Fredericias Unikke Idrætsforening målrettede indsats er værdig til prisen som årets forening 2022"

Læs eller genlæs artiklen "Årets forening 2022 i Sydøstjylland er helt unik"

har du spørgsmål?

Bliv ringet op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia

24  Telefon: 75 93 16 21

23  iid@iid7000.dk

CVR: 19476146

Læs Cookiedeklaration her

25  26

Kontortid: mandag til fredag kl. 9-14