Har du spørgsmål? Ring idag på
75 93 16 21

Parkinsondans

Parkinsondans

​Idræt i dagtimerne har indledt et samarbejde med Parkinsonforeningen, og vil fra den 8. september tilbyde Parkinsondans i Klaverstuen på I P Schmidt som en del af aktivitetsprogrammet.

​Der har gennem de seneste måneder været stor fokus på, hvad dans og musik kan betyde for mennesker med diagnosen Parkinson. Dels via TV dokumentar udsendelser, dels via Parkinsonforeningens danseprojekt. Få kan derfor være i tvivl om dansens mange gode virkemidler for os.

Dans findes i mange forskellige varianter. Dansen i Fredericia vil blive varetaget af frivillige instruktører knyttet til Idræt i dagtimerne og dermed være afvekslende, afhængig af den pågældende instruktørs kompetencer.

Der vil være garanti for mange gentagelser, da målet ikke er at lære indviklede trin og danse, men at motionere og få sved på panden – og have det sjovt. Du kan betragte dansen som én af de mange træningstimer, du alligevel skal have i ugens løb. Det er dans som motion med en god portion energi og dejligt fællesskab.

Der er plads til alle – med eller uden partner – og med lidt eller ingen danseerfaring

​Efter dansen er der mulighed for at købe kaffe eller frokost i caféen og få en god snak, inden vi går hver til sit. Medbring venligst skiftesko.

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Bliv kontaktet

​Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Telefon: +45 75 93 16 21
Telefon: +45 21 25 16 17
iid@iid7000.dk
CVR: 19476146